Snurrom

I Snurrom i Kalmar står våra nybyggda lägenheter klara. Här hittar du ett ljust och stilrent boende i en vacker miljö med bekvämt avstånd till trivsamma strövområden.

Bostädernas storlek varierar mellan 1 - 3 rum, men ett modernt och fullt utrustat kök är en gemensam nämnare. De bekväma och tillgängliga badrummen kommer att vara utrustade med tvättmaskin. Lägenheterna är fördelade över tre våningsplan i tre våningshus. Till lägenheterna på entréplan finns egna uteplatser medan många av lägenheterna på övriga våningar har balkong.

Två "plusrum" i form av övernattningsrum respektive studierum kommer att finnas i fastigheterna. Dessa bokas via bokningsportalen och ingår i hyran som en förlängning av bostaden.

Nära till det mesta

Du som bor i kvarteret Rönnbäret bor i en ny, modern stadsdel som är under utveckling. Området Snurrom binder samman Lindsdal med Kalmar. Här hittar du en vacker och naturnära omgivning med skogen och havet intill. Runt hörnet ligger Värsnäs friluftsområde med badplats, fina grillplatser samt vandrings- och mountainbikeleder. Alldeles bredvid ligger Kalmar Golfklubb med två 18-hålsbanor och restaurang. 

Bussförbindelserna till Kalmar centrum är goda och det går även att smidigt cykla in på mindre än 30 minuter. Närmaste servicecentrum är Lindsdal och Berga centrum, här finns mataffärer, vårdcentral, apotek och skolor.